joi, 17 martie 2016

Cat castiga cei ce au joburi in videochat?



Videochatul este unul dintre cele mai cautate joburi la momentul actual deoarece promite numeroase beneficii, de la salarii mari, la conditii ideale de munca, program flexibil, fara a fi necesara experienta anterioara. Cele mai comune intrebari adresate de fetele care isi doresc sa se angajeze la studiourile de videochat din Iasi sunt:

Pot sa fac bani din clipurile inregistrate?
Da, fetele au posibilitatea de a inregistra si uploada clipuri pentru a fi vandute prin cadrul retelei organizate de agentiile profesioniste de videochat, iar acestea ofera, de obicei, circa 70% din incasarile generate. Vanzarea acestor filmulete reprezinta o modalitate ideala de a face bani din drepturile de autor, chiar si atunci cand nu se mai lucreaza in acest domeniu.

Care sunt salariile?
Majoritatea modelelor care lucreaza in regim full time castiga peste 1.000 de dolari, in timp ce cele mai experimentate pot avea un salariu mai mare de 4.000 de dolari. Chiar si fetele care nu au mai lucrat niciodata pot avea un salariu de minim 200 de dolari pe saptamana, iar pe masura ce devin mai experimentante, sumele cresc constant. Veniturile sunt completate de bonusurile oferite de studiouri pentru a motiva cat mai mult modelele.

Care sunt bonusurile? Cat castiga cei ce au joburi in videochat?
Pe langa salariile consistente, cele mai serioase agentii de videochat ofera numeroase bonusuri frecvent. Bonusul de angajare poate sa inceapa de la o suta de dolari si variaza in functie de durata contractului semnat, iar in fiecare luna se premiaza fetele care au obtinut cele mai bune performante. In plus, la recomandarea unei prietene care se angajeaza se primeste un procent din veniturile generate de acestea in prima saptamana. Alaturi de bonusuri, trebuie amintite si voucherele care se ofera periodic la piscina, cinema, solar sau sala de fitness, pentru ca modelele sa se pastreze in cele mai bune conditii si sa fie atragatoare pentru partenerii de discutii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu