marți, 14 iunie 2016

Salarii mari Videochat

Legalitate
Orice studio serios de videochat opereaza respectand legea, iar modelele sunt angajate fie pe baza unui contract individual de munca, caz in care beneficiaza de un salariu fix la care se pot adauga bonusuri in functie de performante, fie pe baza unui contract de colaborare, caz in care se obtine un procent din veniturile generate, de obicei, intre 35% si 50%.
Intimitate
Videochatul este un job la fel ca oricare altul, unde trebuie sa vii la serviciu, respectand intervalul orar, fiind, de regula, trei ture disponibile, dimineata, dupa amiaza si seara, fiecare dintre acestea avand diferite avantaje si posibile dezavantaje. Dimineta bineinteles ca este cel mai comod pentru toata lumea, intrucat restul zilei este liber, dupa amiaza este preferata de modelele care prefera sa doarma mai mult timp si sa aiba diminetile libere, in timp ce tura de noapte se obtin cele mai mari venituri, intrucat atunci este perioada de varf in care tot mai multi utilizatori sunt online.
Modelele comunica cu utilizatori din toata lumea, iar pentru a elimina orice risc, se blocheaza accesul celor din Romania sau alte tari populare in randul romanilor. De asemenea, fiecare model lucreaza singura in camera, in deplina intimitate, fara a fi deranjata de nimeni.
Salarii mari
In functie de performante, dar si de renumele studioului pentru care se lucreaza, salariile lunare, in medie sunt de 10.000 de lei, insa pentru performante mari luna de luna se asigura alte bonusuri semnificative. In acest domeniu nu este nevoie de experienta, motiv pentru care jobul este disponibil pentru orice fata care este dornica, intrucat nu este nimic de pierdut.
Salariul unui model de videochat fara experienta, debuteaza, de obicei, de la 3.000 de lei, insa poate sa creasca lunar. Cele mai profesioniste modele, care au deprins deja multe dintre tainele domeniului, ajung sa castige peste 20.000 de lei in fiecare luna.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu